Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
La Amman exista in fiecare cartier restaurante indiene numite " Mankal Chicken Tikka".
Puiul Tikka si Tandoori este foarte condimentat; se serveste cu orez biryani in 3 culori si orez cu lamaie si paine "Poori" ( asemanatoare langosului romanesc).
Usturoiul ,ceapa,ghimbirul, mustarul si condimentele se maruntesc in mixer, apoi se adaga la iaurt si se amesteca bine.
Se taie puiul in sferturi si se pune in iaurtul condimentat.
Se lasa in frigider 12 ore pentru a se patrunde bine de arome.
Intr-o tava de cuptor mai adanca se pune puiul cu tot cu iaurtul si se pune la cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 45 de minute sau pana s-a rumenit.
Se serveste cu garnitura de orez cu lamaie si paine indiana Poori.
Pofta buna!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult